Absolventi ai programului

Florenta Rantz-Voicu
Deputy Manager - Departament Marketing & Business Development
PricewaterhouseCoopers Romania

Consider ca acest program de MBA mi-a adus beneficii atat pe plan profesional cat si personal. Absolvirea programului a avut o contributie puternica in cariera mea de pana acum, m-a ajutat sa fac fata multor provocari si mi-a dat mult mai mult curaj in tot ceea ce intreprind. Pe plan personal, am ramas si astazi in legatura cu fostii colegi iar cel mai important lucru este ca avem incredere unii in ceilalti si ne recomandam diverse oportunitati de business.

Irina Sersun-Gürtler

MBA-ul romano-german mi-a completat perfect experienta profesionala si cel mai important m-a ajutat sa-mi dezvolt abilitatile de comunicare, prezentare si atentia pentru detaliu prin studiile de caz din business-ul real rezolvate in timpul cursurilor. De asemenea, cu ajutorul colegilor si profesorilor care proveneau din domenii diferite, am capatat o viziune de ansamblu asupra administrarii afacerilor si managementul-ui in general, largindu-mi orizontul. Acest lucru m-a ajutat ca dupa terminarea MBA-ului sa obtin o pozitie de conducere in cadrul unei mari companii petroliere.

Laura Georgescu
Business Manager
360 Multi-Solutions S.R.L.
Programul MBA Romano-German “Management antreprenorial” m-a ajutat sa incep propriul business, din punct de vedere al definirii si implementarii strategiei de start-up. Pe parcursul celor doi ani am dobandit cunostinte solide legate de aspectele specifice ale antreprenoriatului.

Compania pe care o reprezint acum este, incepand cu anul 2007, reprezentanta marcii germane Enders in Romania, producator activ in domeniul “Outdoor Living” – produse destinate petrecerii timpului in aer liber. Produsele Enders se comercializeaza prin indermediul a doua magazine online proprii precum si prin Retea de Distribuitori Autorizati la nivel regional.
Loredana Matei
Coordonator Training
Marketing Intern
Porsche Romania SRL

Absolvirea unui program MBA sau E MBA presupune urmatoarele conditii de realizare: dorinta, ambitia, resursele fianciare si deschiderea spre invatare si dezvoltare. Dupa doi ani de participare in cadrul programului, daca si poti pune in practica ceea ce ai invatat, castigi, in plus fata de dezvoltarea competentelor strict profesionale, o privire la nivel global asupra business-ului tau, iti dezvolti abilitatile de lucru in echipa si de project management.
Participarea mea in cadrul programului a constituit un pas important pentru cariera mea. Fiecare
doritor de a participa la un astfel de program trebuie fie insa constient, ca un MBA este o conditie necesara, dar nu si suficienta de a promova, nu este o garantie a succesului. Pentru mine personal a fost un pas important, oportunitatea de a lucra cu profesori straini, foarte ancorati in business, networking-ul si schimbul de experienta cu colegii, au reprezentat cel mai mare castig!

Stefan Pisargeac

MBA-ul pentru mine nu doar ca a insemnat, ci mai inseamna inca! Este baza de plecare pentru o experienta profesionala pe care nu o poti avea intr-un cadru organizat fara MBA, deoarece in tumultul cotidianului de azi la locul de munca esti bombardat cu o sumedenie de informartii pe care nu le poti prelucra corect daca nu te-ai format corespunzator.

Experienta pe care o dobindesti pe diferite cai si din diverse surse este nepretuita. Astfel ca in prezent eu nu mai atribui o valoare patrimoniala MBA-ului, asa cum o faceam atunci, in perioada in care trebuia sa ma prezint cu o anumita suma de bani la casieria ASE-ului.

Este indiscutabil ca MBA-ul Romano-German, este o experienta pe care orice persoana interesata de domeniul economic, nu are voie sa si-o refuze, iar ca principal argument aduc aici faptul ca la acest MBA preda o serie intreaga de profesori, care au o experienta practica deosebita si nu transmit doar o informatie teoretica, ci transmit experienta lor de-o viata in domeniul economic.

In prezent sunt managing senior asociat cadrul propriului cabinet de avocat, am 4 colaboratori, si 2 puncte de lucru in tara.

Newsletter
Noutati

Date Contact
Adresa
Str. Calea Grivitei, nr. 2-2A
Sect. 1, 010701, Bucuresti
Telefon
+4021/212 86 07