Intrebari

 
Cum fac dovada experientei profesionale?
Una din conditiile de admitere este experienta profesionala de minim doi ani. Pentru a face dovada acestui fapt va rugam sa includeti in dosarul de inscriere:
-fie o adeverinta din partea angajatorului care sa ateste colaborarea cu acesta pe o durata de minim doi ani /fie cate o adeverinta de la fiecare angajator astfel incat perioadele cumulate sa ateste o vechime in munca de cel putin doi ani;
sau
ï¾ -o fotocopie dupa cartea de munca.
ï¾
Care este recunoasterea internationala a progamului?
Prin intermediul acreditarii FIBAA (Foundation for International Business Administration Accreditaion) programul se bucura de recunoastere internationala.
ï¾
Care este numarul de locuri disponibile?
Numarul maxim de locuri disponibile este de 40.
ï¾
Cum se desfasoara cursurile?
Programul doreste sa sustina activitatea profesionala prin intermediul dezvoltarii de competente manageriale fara insa a o intrerupe. Asadar cursurile sunt structurate modular si se desfasoara la sfarsitul saptamanii.
Pentru fiecare modul masteranzii primesc in avans materialul necesar pregatirii materiei. Etapa de prezenta presupune aprofundarea materiei prin clarificarea conceptelor, exemplificari si diverse activitati practice. Modulul se incheie duminica cu un examen scris.
ï¾
Studiul poate fi finantat de catre angajator?
Da. In cazul in care angajatorul doreste sa preia taxa de scolarizare, contractul de scolarizare se va incheia intre cele trei parti (universitate, angajator, masterand).
Conditiile stabilite de angajator tin insa de relatia dintre angajator si angajat/masterand si nu fac obiectul contractului de scolarizare.

Newsletter
Noutati

Date Contact
Adresa
Str. Calea Grivitei, nr. 2-2A
Sect. 1, 010701, Bucuresti
Telefon
+4021/212 86 07